1
Notificările mele
Age of Wushu

Social

Evaluare

5/10 din 1 vot

Popularitate

5861 38 poziții

Dată lansare

10 Aprilie 2013

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Vârsta lui Wushu este un joc online de roluri masiv, multiplayer, dezvoltat în prezent de către jocul Snail și care urmează să fie publicat de același studio mai târziu în 2013. Jocul este în prezent într-o versiune închisă.

Evoluția caracterului poate fi măsurată prin nivelul abilităților unui personaj. Aptitudinile interne pot fi ajustate până la nivelul 36, în timp ce abilitățile care pot fi folosite în luptă pot fi ajustate până la nivelul 5. Jucătorii pot vedea nivelul nivelului de caractere al altor jucători determinat de nivelul de calificare intern al unui personaj. În prezent, există doar un singur nivel de competențe interne, dar alte regiuni au mai multe niveluri. Nivele mai mari de niveluri de abilități interne se traduc în niveluri de putere mai mari și acces la situații mai dificile ale PvE.

Nu există cerințe de evoluție pentru echiparea uneltelor. Progresia este necesară pentru a intra în situațiile PvE care renunță la rețete pentru uneltele. Profesiile pe care un personaj le poate întreprinde în Epoca de Wushu sunt împărțite în trei categorii diferite: crafting, gathering și profesii de cultură. > Profesiile de artizanat creează obiecte, arme și echipamente. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a spori armamentul și echipamentul. Cele mai bune arme și echipamente din joc sunt jucători artizani. Jucătorii pot avea doar o singură profesie de artizanat la un moment dat. Profesiile de colectare sunt folosite pentru a achiziționa materiale pentru meserii profesionale. Jucătorii pot avea fiecare profesie de adunare deodată. Cultură profesii oferă unele funcții foarte speciale, cum ar fi lustruirea toată lumea într-un grup. Jucătorii pot avea doar unul câte unul.

Jocul va fi liber să joci la lansare. Monetizarea este implimentată printr-un sistem premium „VIP” și un magazin de microtransacții.

Magazinul de numerar conține în prezent monturi și costume la închirierea de treizeci de zile. Un jucător poate cumpăra aur cu bani reali de utilizat în magazinul de numerar. Aurul poate fi transformat în argint oficial, una dintre monedele din joc. Aurul poate fi, de asemenea, utilizat pentru a achiziționa o lună de statut VIP. Starea VIP oferă o varietate de beneficii care atribuie avantajele jocului jucătorilor VIP.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Age of Wushu" unui prieten