1
Notificările mele
Advanced Dungeons & Dragons: Slayer

Social

Dată lansare

20 Ianuarie 1994

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Slayer este un crawler de temniță pentru prima persoană care folosește un generator de hărți aleatoriu. Nu există aproape nicio poveste despre care să vorbim. Este doar o acțiune RPG simplă.

Crearea de caractere

Jucătorii pot selecta dintr-o serie de caractere pre-generate sau pot crea propriile lor de la zero. Statisticile standard D & D (Forța, Inteligența, Înțelepciunea, Dexteritatea, Constituția, Charisma) pot fi derulate, dar toate acestea pot fi depășite manual. Sexul și alinierea sunt opțiuni superficiale. Rasa și clasa ajută la determinarea abilităților pe care le poate avea caracterul tău. De asemenea, există o gamă limitată de portrete.

Generatorul de hărți

​​Dezvoltatorii susțin că pot fi create peste patru miliarde de temnițe diferite. Jucătorii pot alege pur și simplu să aleagă dificultăți ușoare, moderate sau grele pentru temnita lor, sau pot regla următoarele setări.

Dungeon Levels: 10 – 20 Numere monstru: Puțini, hrăniți, prea mulți, , Rich, Filthy RichPoison Forța: Enervant, Sickening, Deadly, LethalFood Disponibilitate: Frumos, sănătoasă, bine hranită, umplută Temă monstruală: Varietate, mundan, magic, Undead, BugTrap Frecvență: Niciuna, Puțini, prea mulți Mai mult, loturi, tone

Semințele sunt un câmp care vă permite să introduceți până la nouă caractere care determină aspectul temnițelor. Dacă același cod de semințe este introdus mai târziu, atunci vor fi create aceleași temnițe ca și anterior. Codul implicit pentru semințe este Slayer, dar orice cod poate fi introdus.

Harta

O mini-hartă din stânga jos a ecranului ajută jucătorul să navigheze în temnița curentă. Aducerea meniului de pauză permite jucătorului să acceseze harta completă a nivelului pe care se află. Prezentarea completă este afișată numai după ce jucătorul a explorat-o complet. Atât harta completă, cât și mini-harta vor arăta locația pickup-urilor, monștrii din apropiere, piețe de teleportare și repere. Elementul critic pentru a găsi, pentru a avansa la următoarea temnita, este cheia care va debloca ieșirea.

Umbra – Un monstru undevadar

Poate fi relativ ușor să întâlnești monștrii pe care pur și simplu nu-i poți înfrângere. De exemplu, monștrii strigoși pot fi răniți numai de armele magice. Diferitele personaje nu pornesc cu arme magice și se pot afla în luptă cu ceva care este imun la toate atacurile actuale. Evident, scăparea este singura opțiune în acest scenariu, dar nu este greu de realizat, oferindu-vă că nu sunteți corneți. Combaterea Melee se realizează prin îndreptarea monștrilor și prin apăsarea butonului A (arma din mâna stângă) sau butonul B (arma în mâna dreaptă). Atacurile pot fi evitate prin simpla deplasare de la creatură. Lucrările de luptă răsunătoare într-un mod similar. Este posibilă prin utilizarea de arcuri, vrăji și obiecte speciale. Vrajile trebuie să fie selectate dintr-o listă înainte de a fi distribuite, dar apăsarea simultană a butoanelor L și B va afișa automat ultima vrajă folosită.

Postați în fluxul jocului

Teme

Distribuie "Advanced Dungeons & Dragons: Slayer" unui prieten