1
Notificările mele
Accident

Social

Evaluare

6/10 din 1 vot

Popularitate

5487 237 poziții

Dată lansare

20 Septembrie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , ,

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3440

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

În jocul Accident, joci rolul unui martor al unui accident de mașină. Evaluați starea supraviețuitorilor, decideți cine să vă ajutați mai întâi și să luați măsuri! Dacă luați o decizie greșită, derulați din timp. Veți putea salva pe toți? Evaluați condițiile supraviețuitorilor și ajungeți la treabă! În caz de îndoială, apelați operatorul de urgență pentru a obține toate informațiile necesare.

Cine să vă ajute mai întâi? Cum de a face acest lucru cel mai bun mod? Ajutând în mod greșit, puteți pune viața altor persoane în pericol sau chiar pe a voastră. Gândiți-vă de două ori, dar amintiți – timpul se scurge! Ai făcut o alegere rea? Nu ai reușit să salvezi toate victimele rănite? Ai șansa să rezolvi asta! Rewind time și încercați din nou. Găsiți motivele din spatele accidentelor
Când ajutați pe cineva, fiecare secundă contează, nu este timpul să examinăm adânc motivele din spatele accidentului. Dar la sfârșitul misiunii de salvare, veți putea să analizați întreaga situație și să aflați ce a cauzat accidentul.

Faceți parte din diferite misiuni de salvare: de la lovituri simple la mașini până la accidente grave de reacție în lanț, în diverse condiții și condiții meteorologice. Obțineți experiență, cunoștințe și echipamente de salvare din ce în ce mai bune. Poate fi interogat de poliție după un accident, un supraviețuitor ar putea să vă mulțumească sau un membru al familiei ar dori să știe despre ultimele momente ale vieții rudelor sale? Faceți consecințele acțiunilor dvs.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Accident" unui prieten