1
Notificările mele
A Plague Tale: Innocence

Social

Dată lansare

14 Mai 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

A Plague Tale: Innocence pentru {PLAT} are loc în Franța în anul 1349, în perioada în care cetățenii Europei trebuiau să se confrunte cu moartea neagră – una dintre cele mai mari pandemii din istoria omenirii. Doi principali protagoniști ai jocului – Amicia și fratele ei mai mic, Hugo, de cinci ani, trebuie să trăiască într-o astfel de realitate. Povestea se concentrează asupra relațiilor dintre protagoniștii care încearcă să-și găsească mama pierdută. Pentru a-și atinge obiectivul, frații trebuie să treacă prin orașul ruinat și periculos, patrolat de membrii Inchiziției și afectați de grupuri de șobolani flămânzi.

Acțiunea în versiunea {PLAT} a A Plague Tale: Innocence este prezentată dintr-o perspectivă terță persoană. În timpul jocului, jucătorii controlează numai pe Amicia, în timp ce fratele ei mai mic este controlat de inteligența artificială. Băiatul își ajută adesea sora – micile sale dimensiuni îi permit să ajungă în locuri greu accesibile. Acest lucru devine util în rezolvarea ghicitorilor de mediu. Copiii nu sunt în stare să se apere – Amicia folosește doar o praștie care poate fi folosită pentru a distrage oamenii pe drum și pentru a manipula împrejurimile.

Una dintre principalele caracteristici ale gameplay-ului este trecerea ascunsă de adversari înarmați, care pot ucide pur și simplu protagoniștii. Mecanica stealth este neobișnuită – frații nu se pot ascunde în umbre, deoarece există șobolani acolo. Jucătorii trebuie să rămână în lumină, în timp ce în același timp trebuie să distrugă lămpile și lumanările adversarilor – ceea ce le face vulnerabili la șobolani.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "A Plague Tale: Innocence" unui prieten