1
Notificările mele
A Mortician’s Tale

Social

Dată lansare

18 Octombrie 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dezvoltat de către jocurile de urs canadian, A Mortician’s Tale este un joc de aventură care prezintă anumite elemente de arcadă. În joc, un jucător își asumă rolul unei fetițe cu numele de Charlie, care a terminat recent un curs care o pregătește pentru un loc de muncă la o casă de înmormântare. După un stagiu la o mică afacere de familie, ea începe să lucreze pentru o corporație mare, care ia oferit condiții mai bune și câteva provocări cu totul noi. În ceea ce privește mecanica gameplay-ului, A Mortician’s Tale este un joc de aventură narativă cu anumite elemente de arcadă. În timpul jocului, trebuie să interacționezi cu fantomele decedatului și să înveți povestirile lor în cele din urmă pentru a le mângâia pe cei care suferă. În același timp, un jucător trebuie să pregătească organismele pentru înmormântări, care să ia forma unor mini-jocuri speciale, în timpul cărora trebuie să se folosească tehnici autentice și unelte folosite la casele funerare.

Poveste

În joc, un jucător își asumă rolul unei fetițe cu numele de Charlie, care a terminat recent un curs care o pregătește pentru un loc de muncă la o casă de înmormântare. Ea devine rapid angajată într-o mică companie deținută de familia Rose, unde își câștigă spursurile. După ceva timp, compania este preluată de o corporație puternică, ceea ce duce la schimbarea condițiilor de muncă și oferă lui Charlie câteva noi provocări.

Mecanici

Versiunea de PC / Windows a A Mortician’s Tale este un joc de aventură narativă îmbogățit cu anumite elemente arcade. În timpul jocului, trebuie să interacționezi cu fantomele decedatului și să înveți povestirile lor în cele din urmă pentru a le mângâia pe cei care suferă. În același timp, un jucător trebuie să pregătească organismele pentru înmormântări – în total, în timpul jocului, un jucător trebuie să pregătească opt cadavre folosind tehnici și instrumente autentice utilizate în casele funerare. Aceste secțiuni ale jocului au o formă de mini-jocuri arcade.

Dezvoltatorii au avut drept scop nu numai să ofere o formă interesantă de divertisment, ci și să extindă cunoștințele jucătorilor cu privire la subiectele de înmormântări și moarte. Acesta este motivul pentru care în timpul jocului se ajunge să se familiarizeze cu realitatea din jurul industriei funerare și cu schimbările care urmează să vină. În plus, jocul prezintă o abordare mai pozitivă față de aspectul morții decât cea cu care suntem cu toții obișnuiți – această măsură ar putea avea ca rezultat atenuarea fricii de sfârșitul inevitabil al existenței.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "A Mortician’s Tale" unui prieten