1
Notificările mele
303 Squadron: Battle of Britain

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4060 276 poziții

Dată lansare

24 Mai 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Finanțare

Moduri de joc

Limbă

, , , , , ,

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un simulator de zbor stabilit în perioada celui de-al doilea război mondial; jocul a fost dezvoltat de Atomic Jelly și publicat de Jocurile de film. Povestea se concentrează pe titularul 303 Squadron – o echipă de avioane din Polonia formată în Marea Britanie. Numărul 303 Squadron de luptători polonezi a jucat un rol esențial în bătălia de la Marea Britanie. Jucătorul are ocazia să se familiarizeze cu poveștile de piloți, mecanici și alte persoane care au lucrat în baza din Northolt, precum și să participe la greșelile autentice din perioada, recreate în joc pe baza dovezilor istorice. Din punct de vedere mecanic, creatorii au pus accentul pe bătăliile aeriene rapide și dinamice, care situează jocul undeva între o simulare și o experiență arcadă. Între misiunile ulterioare, jucătorul vizitează baza de mai sus, care poate fi explorată în mod liber. De asemenea, se poate fixa planul aici și se pot instala diferite modificări în ambarcațiune. În afară de aceasta, jocul are o mulțime de misiuni secundare – cei care îl iau pe jucător în alte teatre militare europene.

Mecanici

La elaborarea formulei de joc pentru 303 Squadron: Battle of Britain, creatorii au pus accentul pe luptele aeriene rapide și dinamice. Mecanicii care stau la baza acestei experiențe au plasat jocul undeva între simulare și o experiență arcadă. Desi jocul a fost conceput atat cu novici, cat si cu jucatori experimentati, creatorii au reusit sa exprime specificul luptelor aeriene care au avut loc in perioada, precum si a avioanelor folosite in lupta de atunci.

Între întâlnirile cu Luftwaffe, jucătorul vizitează baza de mai sus, care a fost proiectată aici pe baza hărților din arhive; jucătorul este liber să exploreze facilitatea în orice fel vrea. Se poate repara avionul lor aici (care este, Hawker Hurricane), sau se pot instala modificări utile, dar și căutarea de colecții ascunse aici și acolo. În afară de misiunile principale, se realizează o serie de misiuni secundare – acestea se bazau și pe evenimente istorice din perioada celui de-al II-lea Război Mondial, deși nu neapărat legate de escadrile 303. Misiunile secundare iau jucătorul în alte teatre militare europene.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "303 Squadron: Battle of Britain" unui prieten