1
Notificările mele
25 to Life

Social

Evaluare

5/10 din 1 vot

Popularitate

5926 din 6270 jocuri

Dată lansare

17 Ianuarie 2006

Platformă

, ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

25 la Life este shooter-ul treia persoană, lansat pe 27 ianuarie 2006 în America de Nord, 1 iunie în Europa și 7 iunie în Australia. În timpul jocului, jucătorii controlează personajul principal Freeze, dar sunt de asemenea, capabil să controleze Shaun și Mendosa la anumite momente din poveste. 25 Pentru a controla Viața, cum ar fi cel mai mare număr de atacatori din țările terțe, cu joystick-ul pentru mișcare și diverse butoane pentru acțiuni, de ex. fotografiere, alergare și acoperire.

25 la Life a jucat, de asemenea, un gameplay on-line care în esență a fost transferat în poliție împotriva hoțarilor. Un grup de participanți ar juca ca polițiști, în timp ce celălalt grup va juca ca criminali în scenarii de joc care variază de la jefuirea unei bănci și de a scăpa de pradă pentru a ataca o fortăreață criminală într-un mod asemănător cu asediul.

Personajul principal, Freeze, comite crime cu prietenul său Shaun și, la rândul său, și-a petrecut prada pe familia sa. Într-o zi, soția lui Freeze se confruntă cu el în legătură cu activitățile sale criminale, spunându-i că trebuie să renunțe ca ea este îngrijorat de comportamentul său va fi o influență coruptoare asupra fiului lor. Freeze este de acord și îl informează pe prietenul său Shaun despre decizia sa, după ce a auzit că Shaun trage pune un pistol și o direcționează la capul lui Freeze și îi ordonă să facă un ultim loc de muncă. Freeze embarks la această muncă finală unde este să scoată o cartelă de droguri din Columbia, să-și fure banii și drogurile, dar când a venit Freeze el găsește morții columbieni și un polițist în așteptare. După ce a fugit, Freeze pierde polițiștii și decide să jefuiască o bancă, polițiștii sosesc în timpul jafului și îl arestă. Freeze scapă de incarcerare și hotărăște să-l vâneze pe Shaun și să se răzbune exact pentru că l-au stabilit. După ce a descoperit și ucis Shaun Freeze se luptă cu moartea împotriva polițiștilor care îi țineau fiul în brațe.

Postați în fluxul jocului

Teme

, ,

Distribuie "25 to Life" unui prieten