1
Notificările mele
007: Nightfire

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2617 63 poziții

Dată lansare

18 Noiembrie 2002

Platformă

, , , , ,

Gen

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

007: Nightfire este al doilea joc video personalizat pentru prima persoană, publicat de Electronic Arts bazat pe James Bond. Povestea îl urmează pe James Bond în timp ce încearcă să contracareze planul lui Raphael Drake, un industriaș verde, ale cărui motivații ulterioare sunt de a prelua lumea. Fondator al Corporation Phoenix International, Drake a fost însărcinat cu dezmembrarea focoaselor în întreaga lume. Deși eforturile sale sunt declarate filantropice, Intelligence suspectează că Drake organizează furtul unei componente secrete a hardware-ului de ghidare a rachetelor destinat Platformei SUA pentru arme spațiale. Cu ajutorul lui Q și a altor agenți cheie, James Bond trebuie să călătorească în locații exotice, inclusiv sub apă și în spațiu, pentru a opri Drake înainte de a reuși să preia lumea. Deși Pierce Brosnan apare pe coperta jocului, iar modelul James Bond poartă asemănarea lui, Bond este de fapt exprimat de Maxwell Caulfield, a cărui performanță vocală nu se bazează pe Brosnan. Zoe Nightshade – Un vechi aliat și un agent CIA în creștere. Are abilități excelente de conducere și o cunoaștere extinsă a vehiculelor. Alura McCall – Un agent operativ pentru MI6 din Tokyo. Ea este foarte adept cu arme de foc, deoarece vă ajută să vă ocupați de arme pe parcursul jocului. Dominique Paradis – Un agent sub acoperire al Inteligenței franceze, reușește să se infiltreze în organizația lui Drake și să-l ajute pe Bond din interior. Raphael Drake – Principalul antagonist, Drake este un om de afaceri inteligent și viclean, al cărui scop este să arunce în aer pământul. Armata Rook – șeful securității lui Raphael Drake. Un om puternic de o voință hotărâtă, Armitage pare să fie capabil să supraviețuiască, deoarece veți descoperi că el „revine din morți” de mai multe ori în joc. Alexander Mayhew – supraveghetor al holdingului japonez Phoenix Corp., care pare să aibă cunoștințe deplină despre planurile lui Drake.Makiko Hayashi – Un bodyguard furios în favoarea lui Alexander Mayhew. Makiko ar putea fi mic, dar este foarte priceput în artele marțiale. Oddjob – În jocurile multiplayer, jucătorii pot folosi pălăria lui Oddjob ca un atac cu o singură lovitură, un avantaj pe care nici unul dintre celelalte personaje nu îl are. După ce se folosește pălăria, ea se respinge în inventarul jucătorului.

Acest joc are loc într-o perspectivă de prima persoană, deși câteva secvențe comută la o persoană terță, cum ar fi când Bond efectuează o mișcare specială sau preia controlul vehiculelor și gadget-uri controlate de la distanță. James Bond trebuie să lupte prin diferite tipuri de dușmani, folosind o varietate de arme și gadget-uri. Din moment ce jocul nu folosește un mecanic de sănătate regenerant, este util să colectezi armura corpului, ceea ce reduce daunele provocate în timpul luptelor. În mod similar cu jocurile video James Bond din trecut, veți obține multe arme simultan, inclusiv pistoale, mitraliere, explozivi și gadgeturi.

Pistolii

Wolfram PP7 – pistolul automat este extrem de precis și poate fi echipat cu un amortizor de zgomot pentru cea mai mare stealth.Golden PP7 – Golden PP7 oferă toate facilitățile predecesorului său cu două ori puterea.Wolfram P2K – Wolfram P2K este o armă foarte precisă care poate fi echipată cu o vedere laser și un amortizor silencer.Golden P2K – la fel de fiabile ca Wolfram P2K, Golden P2K oferă de două ori puterea de foc.Kowloon Type 40 – Acest handgun fiabil poate fi setat să tragă trei runde cu fiecare tragere a trigger.Raptor Magnum – Acest pistol greu de calibru este un aliat puternic. Dimensiunea clipului este scăzută, dar unele modele vin cu o vedere laser, ceea ce le face mai exacte, dar durează puțin mai mult.

Pistoale de mașini

Deutsche M9K – Acest pistol demo foarte precis poate fi echipat cu un amortizor de zgomot este ideal pentru misiuni ascunse.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "007: Nightfire" unui prieten